POVREMENI BH. REPREZENTATIVAC MARIO VRANČIĆ IMA NOVI KLUB: Napušta Norwich city, a prelazi u...

Bivši igrač Darmstadta i Paderborna Vrančić upisao je 134 nastupa u četiri sezone u Norwichu, postigavši 17 golova.

  • Sport

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić potpisao je jednogodišnji ugovor sa Stoke Cityjem, nakon što je postao slobodan igrač, piše britanski portal Tribal Football.

Prethodno je Vrančić igrao za Norwich City. 

Ovaj 32-godišnji bosanskohercegovački internacionalac, postigao je tri pogotka u 34 utakmice prošle sezone kada je Norwich City osvojio drugu englesku ligu tj popularni Championship.

Bivši igrač Darmstadta i Paderborna Vrančić upisao je 134 nastupa u četiri sezone u Norwichu, postigavši 17 golova.

"Mario je igrač koji će unijeti drugu dimenziju u naš vezni red", rekao je šef Stokea Michael O'Neill.

"Ima veliko iskustvo u prvenstvu i zna što je potrebno za uspjeh u diviziji. Oduševljeni smo što je odabrao da nam se pridruži."

Vrančić je odigrao šest utakmica za reprezentaciju BiH i svojom kvalitetom bi popuniti prazninu u veznom redu Stoke Cityja koju je ostavio veznjak Jon Mikel Obi, napustivši Stoke prošle sedmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...