LUDNICA U BRAZILU: Argentina u ludoj utakmici pobijedila Kolumbiju i plasirala se u finale Copa Americe, pogledajte golove...

Nogometna reprezentacija Argentine plasirala se u finale Copa Americe. Gaučosi su u ludoj utakmici savladali Kolumbiju nakon penala rezultatom 3:2 (1:1).

  • Sport

  • 07. Jul. 2021  

  • 0

Gaučosi dobro otvaraju meč. Lautaro Martinez u sedmoj minuti koristi odličnu loptu Lionela Messija i zabija za 1:0.

Argentina je na odmor otišla s vodstvom od 1:0, da bi u 61. minuti Kolumbija izjednačila. Luis Diaz zabija fenomenalan gol za 1:1.

Do kraja meča viđeno je dosta oštrih startova i veliki  broj žutih kartona, Messijev zglob je završio u krvi, ali golova više nije bilo.

Pobjednika su odlučili penali. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...