KAKVA DRAMA NA COPA AMERICI: Infarktna završnica u utakmici za treće mjesto, pogledajte senzacionalan pogodak Kolumbije za veliko slavlje...

Kolumbija i Peru odigrali su sjajnu utakmicu za treće mjesto na Copa Americi.

  • Sport

  • 10. Jul. 2021  

  • 0

Na stadionu u Braziliji je postignuto pet golova, a pobjedu su slavili Kolumbijci sa 3:2 i to nakon režiranog preokreta u nastavku.

Yotun je u posljednjim minutama prvog dijela zabio vodeći gol za Peru, da bi na startu drugog dijela lijepim golom iz slobodnjaka izjednačio Cuadrado.

Diaz je u 66. minuti donio prednost Kolumpijci, ali desetak minuta prije kraja Lapadula vraća stvari na početak pa su se očekivali produžeci.

Ipak, duboko u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 94. minuti Diaz postiže drugi gol na meču i to na spektkularan način i tako donosi pobjedu Kolumbiji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...