POZNATE DAME REGIONA KOJE SU ODBILE PLASTIČNU KOREKCIJU: Otkrile su šta im je pomogla da ostanu mladolike

Mnoge poznate glumice vode zdrav način života i u poznim godinama. Neke od dama sa javne scene. kako iz svijeta muzike, ali i filma, vode računa o svom fizičkom izgledu – bez odlaska kod plastičara.

  • Žena

  • 16. Jul. 2021  16. Jul. 2021

  • 0

Mladalački izgled i tendencija da javne ličnosti što duže ostanu zategnute i prilagođene društvenom standardu ljepote, jesu nešto što je postala svakodnevica na javnoj sceni. Iako zvijezde iz Holivuda često pribjegavaju estestskim zahvatima, pojedine dame sa javne scene još uvijek njeguju trend prirodnog izgleda.

Mnoge poznate glumice vode zdrav način života i u poznim godinama. Neke od dama sa javne scene. kako iz svijeta muzike, ali i filma, vode računa o svom fizičkom izgledu – bez odlaska kod plastičara. Mnoge od njih možemo vidjeti na društvenim mrežama kako treniraju i zdravo se hrane, stoga nije ni čudno što dobro izgledaju, piše Nova.rs. 

Izgled ovih dama jeste pravi pokazatelj kako pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost, kao i dovoljno sna, može biti tajni recept njihovog zdravog i mladalačkog izgleda.

Glumica Mirjana Karanović koristi svaku priliku da istrenira, ali i da podijeli sa pratiocima kako izgleda njen trening. Život svake glumice podrazumijeva fizičku spremnost, zdravu ishranu i dovoljno sna radi bolje koncentracije, a samim tim, za život je neophodno da postoji ujednačen ritam i disciplina.

Na osnovu objava Mirjane Karanović na društvenim mrežama, jasno se može vidjeti da je ona odabrala svoj način održavanja vječne mladosti, ali i discipline koja joj pomaže da bude u formi.

Nina Badrić, hrvatska pjevačica, plijeni svojim šarmom, ali i zategnutim tijelom. Tajna njenog dobrog fizičkog izgleda jesu naporni treninzi. Kako za sebe kaže, ona je „spartanski tip“.

Pjevačica najviše voli duge šetnje koje njenu linijom održavaju vitkijom. Ishrana joj se bazira na ribi, povrću i žitaricama. Takođe unosti dosta vode u oraganizam.

Lice održava kremom brenda čije je odnedavno zaštitino lice. Nina nema ništa protiv estetske hirurgije, ali do sada nije imala nijedan zahvat.

Nataša Ninković važi za glumicu prirodnog izgleda koja je uvijek nosila glamur u držanju i stavu.

Privatno je često nasmijana, ali zbog prirode uloga koje je tumačila gledaoci nisu imali prilike to da vide.

Često su njenu ljepotu poredili sa izgledom Monice Belucci.

Tajna njenog izgleda jeste u redovnim tretmanima za lice i njegu tijela, ali nije radila nijedan zahvat do sada na sebi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...