RESTRIKTIVNE MJERE U OVOJ EVROPSKOJ DRŽAVI: Zabranjena muzika, ograničeno kretanje

Ove restrikcije bit će na snazi do 26. jula.

  • Svijet

  • 17. Jul. 2021  

  • 0

Grčka je danas zabranila muziku u restoranima i barovima i ograničila kretanje na popularnom ostrvu Mikonos nakon porasta broja zaraženih korona virusom na tom području.

Nakon “zabrinjavajuće” lokalne epidemije, ministarstvo civilne zaštite saopćilo je da zabranjuje muziku na ostrvu i da će kretanje od jedan sat poslije ponoći do 6 ujutru biti dozvoljeno samo onima koji idu na ili se vraćaju sa posla, ili iz zdravstvenih razloga, javio je Reuters.

Ove restrikcije bit će na snazi do 26. jula.

Mikonos, poznat kao ostrvo za zabave super bogatih, jedna je od najpopularnijih grčkih destinacija i privlači više od milion posjetilaca svake godine, među njima holivudske zvijezde, modele i svjetski poznate sportiste, navodi agencija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...