IZNAD NAS JE FRONTALNI POREMEĆAJ: Temperature padaju za 15 stepeni, evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima.

  • Vijesti

  • 19. Jul. 2021  19. Jul. 2021

  • 0

Padavine lokalno mogu biti i obilnije. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 19°C, a dnevna između 19 i 29°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno veći dio dana. Prije podne s kišom i pljuskovima. Postepeno smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka između 14 i 18°C, a dnevna između 22 i 30°C.

U srijedu u Hercegovini sunčano, a u Bosni sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 17°C, a dnevna između 26 i 33°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...