SRAMOTNI SNIMCI OBIŠLI SVIJET: Obračun igrača Boce sa protivnicima, osiguranjem i policijom, zbog ovoga se očekuju drastične kazne...

Boca Juniors eliminirana je iz Copa Libertadoresa nakon što je u Belo Horizonteu poražena penalima od Atletico Mineira sa 3:1.

  • Sport

  • 21. Jul. 2021  21. Jul. 2021

  • 0

No, ono što se dešavalo u svlačionicama i tunelu je daleko od fudbalskih stvari. Nakon meča došlo je do žestokog obračuna između igrača oba tima, osiguranja i policije.

Igrači Boce su nakon utakmice bacali metalnu ogradu na domaće fudbalere.

 

Potom su igrači Boce pokušali ući i u svlačionicu Atletica. Reagovalo je osiguranje, izbila je tuča, a potom je reagovala i policija.

U svlačionicu Boce je, navodno, ubačen i suzavac, a policija je zatražila hapšenje nekoliko fudbalera argentinskog tima. Nakon nekoliko sati, odustali su od te ideje, a delegacija Boce je, uz pomoć argentinske ambasade, napustila Belo Horizonte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...