GORE DRUŠTVENE MREŽE; ŽESTOK OKRŠAJ MEKTIĆA I STEVANDIĆA: „Valjda ćeš zato biti osuđen…“

Okršaj na Twitteru trajao je sve do jutra, a ovako je sve počelo.

  • Mini market

  • 25. Jul. 2021  

  • 0

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić burno je reagirao na tvrdnje lidera Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića.

Okršaj na Twitteru trajao je sve do jutra, a ovako je sve počelo.

Stevandić- Mektiću:

„Navedite šta sam ukrao i gdje i kome, jer je u protivnom to kleveta. I ne sudi vam se zbog negiranja genocida, već zbog zlostavljanja dok ste bili na vlasti. A ti si nevin dok te ne osude“!

Mektić-Stevandiću:

„I ti si mnogo kriv za ovu našu propast jer si zajedno sa njim (Miloradom Dodikom op. „SB“) sadio tikve sve do ove naše propasti. Valjda ćeš zato biti osuđen, a do tada si nevin samo zbog presumpcije“!

Stevandić-Mektiću:

„Navedi šta sam ja i gdje je ukrao ili zbog čega se sudi za slični dok je bio vlast“!?

Mektić-Stevandiću:

„Pa nije valjda da ti priznaješ Sud i Tužilaštvo BiH. Ili se na vrijeme prešaltavaš što je Vama svojstveno“!?

Stevandić-Mektiću:

„Usaglasi sa 19 NATO NATO-a i videćete da postoji samo zakon Jačeg i implementacija geopolitičkih linija u kojoj Srbiji treba skratiti, satanizovati ili u krajnjem slučaju bombardovati i dobiti. Vaše platonsko moraljanje je puni autizam. Ili licemjerje. Ili zlonamjerno. Birajte“!

Mektić-Stevandiću:

„Ako ja mogu birati neka to bude krađa i otimačina kao što je Vama svojstveno“!

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...