PO DIREKTIVI DODIKOVE STRANKE: Direktorica Doma zdravlja Banja Luka prisiljava radnike da potpišu peticiju

Provođenje peticije koju je pokrenuo lider SNSD-a Milorad Dodik.

  • Mini market

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 1

Zloupotrebe položaja i ovlaštenja u institucijama i ustanovama Republike Srpske i lokalnih zajednica postale su svakodnevna stvar, koja se pokušava predstaviti kao nešto normalno, pa čak i poželjno.

Tako je urađeno i sa provođenjem peticije koju je pokrenuo lider SNSD-a Milorad Dodik, a partijski vojnici svi redom potrčali su da prisile radnike javnih institucija i ustanova da je potpišu.

Kako prenosi portal Banjaluka-24.com, Nevena Todorović, direktorica Doma zdravlja Banja Luka, koja je, kako tvrde, zaposlila ličnog vozača, fotografa i stručnjaka za marketing, prisiljava radnike da potpišu SNSD-ovu peticiju.

U redakciju BN TV-a identičan dopis stigao je i od radnika Doma zdravlja u Čelincu, koji se, također, žale da ih na poslu prisiljavaju da potpišu peticiju SNSD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...