ŽESTOK OKRŠAJ PRED UFC SPEKTAKL: Lewis opasno nasrnuo na Ganea, zaštitari ih morali razdvajati (VIDEO)

Nakon uspješno održanog službenog vaganja, UFC je sve sudionike i sudionice UFC 265 priredbe izveo na pozornicu Toyota Centrea pred fanove, da bi tamo odradili posljednja sučeljavanja.

  • Sport

  • 07. Avg. 2021  

  • 0

Prisustvo publike uvijek motivirajuće djeluje na borce pa je tako bilo i ovog puta. Tako su neki dobili dodatni elan za još malo začiniti akciju pred samu borbu. Tu se u prvom planu misli na Derricka Lewisa, koji je pri sučeljavanju doslovno nasrnuo na Francuza, piše Fightside.

Odgovorio je Gane time što je ostao smiren, a i oni zaduženi za održavanje reda su pravovremeno reagirali, tako da je sve ostalo na Lewisovom unošenju u lice. No, očito je kako "Crna zvijer" namjerava što je više moguće oslabiti psihičku stabilnost svog protivnika.

Lewis je autsajder u ovoj borbi, no on dolazi iz Houstona, domaćina ove priredbe te u tom gradu nikad nije izgubio. Na toj činenici svakako gradi svoje samopouzdanje. Za samopouzdanje njegovog protivnika dovoljna je činjenica da nikad u karijeri nije poražen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...