EMINA JAHOVIĆ SE TAJNO VIĐA SA MILIJARDEROM: Mustafu proziva što joj ne šalje novac

Turski muzičar Mustafa Sandal nedavno je za turske medije izjavio da nije tačno da ne brine o sinovima, ali je izbjegavao da priča o bivšoj supruzi.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 0

Pjevačica Emina Jahović navodno se pomirila s nekadašnjim partnerom, bogatim turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Pjevačici se milijarder javio kad je čuo da ima porodičnih problema pa su se opet zbližili poslije sastanka u jednom restoranu na periferiji Istanbula, iz kojeg su otišli čim je počeo da se puni da ih, eventualno, neko ne bi fotografisao.

– Emina i Sadetin prvo su se čuli telefonom pa su zakazali sastanak. Vidjeli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posjećivali još dok su se zabavljali pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema djeci. Ispričala mu je da on duže vrijeme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove djece pogađa, jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se posljednji put vidjeli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun pa su se odvezli njegovim automobilom – priča izvor blizak pjevačici za "Telegraf".

Emina i Sadetin od tada su u kontaktu, ali se više ne sastaju na javnim mjestima da turski tabloidi, koji su joj stalno za petama, ne bi počeli da pišu o pomirenju.

– Sadetin je viđen prošle sedmice kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta, jer su ga komšije primijetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigdje ne oglašava niti priča o ovoj temi, jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga nije briga za sinove.

– Mustafina finansijska situacija nije loša pa da zbog toga ima problem da novac šalje djeci. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radit ću i za njega, takva sam. Mora da postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Ne želim da Mustafa zanemaruje djecu i zato se borim da dobijaju alimentaciju. Ovo je moj način da se, ujedno, borim i za sve žene koje su se nekada našle ili se nalaze u sličnoj situaciji poput mene – rekla je nedavno Emina.

Turski muzičar Mustafa Sandal nedavno je za turske medije izjavio da nije tačno da ne brine o sinovima, ali je izbjegavao da priča o bivšoj supruzi.

– Šta god da kažem poslije svega, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem jeste činjenica da je Emina majka moje djece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvijek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre i provodimo kvalitetno vrijeme zajedno. Sve je kako treba da bude, ne znam zašto ne bi bilo. Emina je moja bivša supruga i ja ne želim u bilo kom intervjuu da pričam ružno o njoj – rekao je muzičar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...