PROVOKACIJA IZ SUSJEDSTVA: Četnički vojvoda Bora Čorba na koncertu zapjevao sa šalom hrvatskog kluba...

Posjetioci koncerta svjedoče da je Bori Čorbi neko usred pjesme dobacio šal hrvatskog kluba. Stavio ga je oko vrata i nakon pjesme uredno vratio.

  • Show

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Frontmen "Riblje čorbe" usto je posebno pozdravio goste iz Hrvatske. "Riblja čorba" u Hrvatskoj ima vjernu publiku pa je na koncertu u Sloveniji bilo posjetilaca iz Splita, Zagreba, Čakovca... Skupilo se oko 3.000 ljudi, a bio je to jedini koncert "Riblje čorbe" ove godine. 

Fotografije kontroverznog muzičara objavio je "Večernji list".

Kontroverzni srbijanski pjevač Đorđević, zbog svojih radikalnih nacionalističkih stavova, za mnoge u Hrvatskoj je persona non grata – između ostalog, položio je i zakletvu za četničkog vojvodu. Uprkos tome, kao i činjenici da je u prošlosti sam isticao da neće ići u Hrvatsku, povremeno se nagađalo o koncertu "Riblje čorbe" u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...