VEČERAS VELIKA UTAKMICA ZA "ROĐENE": Velež u “Dolini ćupova” dočekuje Elfsborg

Utakmica Velež - Elfsborg igra se od 20 sati na stadionu Grbavica.

  • Sport

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Fudbaleri Veleža večeras protiv Elfsborga igraju revanš-meč trećeg kola play-offa Konferencijske lige.

Poslije 1:1 u Borasu, "Rođeni" će na Grbavici pokušati odigrati još jednu sjajnu evropsku utakmicu i obezbijediti plasman u play-off Konferencijske lige.

Feđa Dudić je oprezan pred revanš protiv Šveđana. Svjestan je da su jako opasni i da će svaka greška u postavci biti skupo kažnjena. Pozivao je na pres-konferenciji pred utakmicu na oprez i apostrofirao brze Elfsborgove igrače, koji su sposobni da iz kontre ozbiljno naškode njegovoj ekipi.

Velež je pokazao u ovih pet evropskih mečeva da itekako zna igrati fudbal i da je motivisan da ostvari što bolji rezultat. Plasman u play-off i eventualni meč protiv boljeg iz duela Feyenoorda i Luzerna sigurno bi bio još jedan ogroman rezultat za Mostarce pa se nadamo da će do njega i doći. 

Utakmica Velež - Elfsborg igra se od 20 sati na stadionu Grbavica, a ulaznice za utakmicu planule su još u prvom danu prodaje.

"Pred nama je još jedna velika utakmica, koju ćemo zajedno odigrati. Igrači će pružiti svoj maksimum na terenu, a sigurni smo i naši navijači na tribinama", naveli su iz ovog mostarskog kluba.

Kapije stadiona Grbavica otvaraju se u 17:30 sati. 

(SB/Sport1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...