TRAGEDIJA U BiH: Iz Vrbasa izvučeno tijelo mlađeg muškarca, riječ je o osobi čiji je nestanak...

Istog dana u 10.50 sati prijavljen je pronalazak odjeće i ličnih dokumenata osobe navedenih inicijala, i to nedaleko od vodopada rijeke Plive, uz korito rijeke Vrbas, općina Jajce.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Iz korita rijeke Vrbas u srijedu je u 15.30 sati izvučeno tijelo muške osobe, a kako je policija utvrdila, radi se o I. G. (1999.) iz Jajca, koji je 9. augusta u jutarnjim satima otišao od kuće. 

U PS Jajce nestanak I. G. prijavio je 11. augusta u 8.30 sati njegov otac.

Istog dana u 10.50 sati prijavljen je pronalazak odjeće i ličnih dokumenata osobe navedenih inicijala, i to nedaleko od vodopada rijeke Plive, uz korito rijeke Vrbas, općina Jajce.

U saradnji s Kantonalnim tužilaštvom, uviđaj su obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce, koji su poduzeli i druge mjere i radnje radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja, saopćili su iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Utopljeno tijelo nesretne muške osobe pronašli su pripadnici Službe za spašavanje na vodi i pod vodom, Službe civilne zaštite općine Jajce uz pomoć Jedinice za potporu MUP-a, a tijelo je izvađeno iz korita rijeke Vrbas u 15.30 sati. Tijelo je identificirala porodica, koja ga je preuzela kako bi organizirala ukop, dodaje se u saopćenju MUP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...