NEMAJU MJERE: Turistima tražili 900 eura za sobu u Hrvatskoj? (VIDEO)

Ovaj slučaj, ilustriran screenshotom sa iznajmljivačke stranice, samo akcentira bezbroj informacija koje govore o tome da iznajmljivači u Dalmaciji otkazuju prethodne rezervacije dogovorene po normalnim cijenama

  • Regija

  • 16. Avg. 2021  16. Avg. 2021

  • 0

Slobodna Dalmacija zadnjih je dana prepuna neobičnih priča koje svjedoče o nevjerojatnim turističkin gužvama u kolovozu. Pa smo tako večeras naletjeli na vijest o mladim Nijemcima, kojima je neki hostel u Zadru pokušao naplatiti 900 eura za dvije noći. Hostel. A ne hotel s pet zvjezdica.

Ovaj slučaj, ilustriran screenshotom sa iznajmljivačke stranice, samo akcentira bezbroj informacija koje govore o tome da iznajmljivači u Dalmaciji otkazuju prethodne rezervacije dogovorene po normalnim cijenama, da bi prihvaćali turiste koji su spremni platiti egzotične cijene jer, eto, nigdje nema ni jedne slobodne sobe.

Ovakve prakse najgora su antipropaganda za hrvatski turizam, ali i za svakog iznajmljivača koji se tako ponaša. Kraj srpnja i kolovoz potaknuli su osjećaj zlatne groznice među iznajmljivačima na Jadranu. Već iduće godine, kad sezona bude dulja i manje euforična, svi razumni turisti izbjegavat će iznajmljivače, hostele, agencije i hotele koji se ovih dana ne bave turizmom nego dosta bezočnim prevarama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...