"ZAJEDNO DO KRAJA": Šemsudin Hasić ostaje na čelu Veleža

Jednoglasno je donesena odluka da se ne prihvata ostavka Šemsudina Hasića na mjesto predsjednika Upravnog odbora.

  • Sport

  • 17. Avg. 2021  

  • 0

Šemsudin Hasić ostat će predsjednik FK Velež nakon što su svi članovi Upravnog odbora Rođenih jednoglasno donijeli odluku da ne prihvataju njegovu nedavnu ostavku.

Hasić je nekoliko sati nakon poraza Veleža od Slobode podnio ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora, no dva dana nakon toga ipak je promijenio svoju odluku i ostao na čelu Rođenih. 

Saopćenje kluba prenosimo od početka do kraja.

"Danas je održana sjednica Upravnog odbora FK Velež Mostar kojoj su prisustvovali sljedeći članovi:

Šemsudin Hasić, Senad Husnić, Mirsad Rahimić, Ibro Marić, Hasan Pekušić, Nedim Uzunović, Esad Tojaga, Anel Demić i Adnan Šteta.

Jednoglasno je donesena odluka da se ne prihvata ostavka Šemsudina Hasića na mjesto predsjednika Upravnog odbora.

Izražena je zajednička želja da se započeti projekti privedu kraju i da se nastavi graditi bolje sutra za Velež. Također, između ostalog, izabrana su i dva potpredsjednika Upravnog odbora, a to su Nedim Uzunović i Esad Tojaga.

Idemo dalje zajedno Rođeni, do kraja!", objavili su iz FK Velež.

Danas je održana sjednica Upravnog odbora FK Velež Mostar na kojem su prisustvovali sljedeći članovi: Šemsudin Hasić,...

Objavljuje FK Velež MostarUtorak, 17. kolovoza 2021.
Hasić je postao predsjednik Veleža 2016. godine i pod njegovim rukovodstvom Rođeni su se vratili u Premijer ligu BiH, a nakon toga ispisali historiju kluba i prvi put nakon 33 godine zaigrali u Evropi, gdje su najbolje predstavili našu državu.

Velež je došao do 3. pretkola UEFA-ine Konferencijske lige, gdje je ispao od švedskog Elfsborga, a ranije su izbacili Coleraine i AEK.

U Premijer ligi BiH nakon četiri odigrane utakmice uspjeli su ostvariti samo jednu pobjedu te sa četiri osvojena boda i utakmicom manje zauzimaju tek sedmu poziciju na tabeli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...