SVE ZBOG DODIKOVOG SPEKTAKLA NA KOZARI: “Poranili SNSD-ovci i ukrcali se u autobuse, kako bi APLAUDIRALI i mahali zastavama dok LAŽNI OTAC NACIJE bude govorio”

Pored privatnih i službenih vozila, na sjever Republike Srpske jutros su pošla i dva autobusa na silu postrojenih SNSD-ovaca, piše Vukanović.

  • Vijesti

  • 21. Avg. 2021  21. Avg. 2021

  • 0

Sinoć se nakon duže vremena, uhvatio red na benzinskoj pumpi Nešković u Trebinju, a razlog je sipanje goriva članovima SNSD-a za put do Kozare, piše Nebojša Vukanović na svom blogu.

Dodaje kako je pored privatnih i službenih vozila, na sjever Republike Srpske jutros pošla i dva autobusa na silu postrojenih SNSD-ovaca.

-Luka će, kao stari majstor za sve vrste muljaža, već naći način da „prebije“ račun za gorivo, preko Elektroprivrede Republike Srpske ili HET-a, a  drago mi je da se i dalje širi saradnja režima i dvorskog tajkuna koji je postao prepoznatljiv po kulučenju radnika.

Iako kasne plate nekoliko mjeseci, veliki broj radnika Nacionalnog parka Sutjeska krenuo je jutros prema Kozari, i pridružili su se šumarima i zaposlenim u šumskim gazdinstvima na istoku Srpske, te zaposlenim radnicma u  javnim preduzećima u elektro-energetskom sektoru, ustanovama, bolnicama, lokalnoj administraciji.

Svi su morali jutros da porane i ukrcaju se na autobuse, službena ili privatna vozila, kako bi večeras aplaudirali i mahali zastavama dok lažni Otac nacije bude govorio. Ko se suprostavio i odbio da pođe, stavljen je na Crnu listu i zaprijećeno mu je otkazom.

Najtužnija od svega je činjenica da vlast žrtvuje svoje ljude, na silu tjeraju članove da učestvuju u smiješnim petparačkim predstavama i mitinzima režima u trenutku kad je zabranjeno okupljanje više od 70 ljudi na jednom mjestu, rizikujući da se mnogi na silu dovedeni članovi SNSD-a zaraze, tako ugroze svoje zdravlje, ali doprinose širenju zaraze na početku novog talasa pandemije.

Povod za okupljanje je debakl peticije, koju je pokrenuo Dodik, pritisak javnosti da mu je stranka u rasulu, te njegov rejting i popularnost koja nikada nije bila na nižem nivou, pa mitinzima pokušava preokrenuti situaciju.

Dodik pravi partijski skup u vrijeme kad lažno poziva na nekakvo srpsko jedinstvo, što govori o njegovom licemjertvu i koliko su mu iskrene namjere kada govori da svi skupa tobože treba da brane Republiku Srpsku, koju on u njegov SNSD najviše ugrožava pljačkom, iseljavanjem i urušavanjem institucija. Stvarna namjera je da namami opoziciju u svoju zamku i slomije kičmu političkim protivnicima.

Na kraju biće zanimljivo vidjeti, ako novinari i javnost to zabilježe, koliko je službenih aviona i helikoptera zloupotrijebljeno u partijske svrhe, koliko će vladinih funkcionera i direktora doći na skup SNSD-a na Kozari u službenik vozilima, i kakav će na kraju ceh da plati narod, posredno preko izvučenih para iz javnih preduzeća, piše Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...