KATARINA RADIVOJEVIĆ O SUKOBU IZMEĐU KOLEGA: Kratko je poručila...

"Ne želim da komentarišem takve stvari, ali ne podržavam nasilje", poručila je.

  • Regija

  • 24. Avg. 2021  

  • 0

Glumica Katarina Radivojević pojavila se večeras na beogradskoj premijeri "Nečiste krvi" i kratko prokomentarisala skandal koji se desio u Nišu, kojem je prisustvovala, a u kom je učestvovao njen filmski kolega Dragan Bjelogrlić.

Ona je, ispred Kombank dvorane, gdje je održana svečana filmska premijera, kratko odgovorila:

"Ne želim da komentarišem takve stvari, ali ne podržavam nasilje", poručila je.

Bjelogrlić je u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao kolegu Predraga Antonijevića, što je javnost mogla da vidi na snimku koje su objavili mediji., prenosi Nova S.

On je danas pušten iz pritvora nakon saslušanja u niškom tužilaštvu, i braniće se sa slobode. Tom prilikom je rekao da mu je žao što je nasjeo na provokacije Predraga Gage Antonijevića i što je dozvolio da napad baci sjenku na događaje u Nišu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...