„SLIKE NAŠE PROPASTI KOJE NEMAJU VEZE NI SA SARAJEVOM NI SA BOSNOM I HERCEGOVINOM“: Oštar odgovor iz Banje Luke na najnoviji skandal u Republici Srpskoj...

Nova burna reakcija na scene srbovanja na Manjači.

  • Politika

  • 30. Avg. 2021  

  • 2

-Jučer na Manjači iz aviona je vidljiva sva naša propast, a pri tome sva ta propast nema veze ni sa Sarajevom ni sa Bosnom i Hercegovinom, poručio je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović te dodao:

-Juče, ispod šatora, u blatu uz pečenje i pivo takmičenje vlasti i opozicije u dizanju tri prsta i kićenju pevača.

Juče ne treba ni Međunarodna zajednica ni vama mrsko Sarajevo i još mrža Bosna i Hercegovina da shvatimo zašto je preko 300.000 ljudi napustilo Republiku Srpsku poslednjih 10 godina.

Nisu Srbi nenormalan narod, nisu Srbi divljaci zato i jesu pobegli od vas i tek će, jer ta vaša tri prsta nemaju nikakve veze sa srpstvom, pravoslavljem, ćirilicom, Kočićem, Svetim Savom….

Ta vaša tri prsta juče, iz blata imaju samo veze sa vašim milionima i bolesnom željom za vlašću.

Juče, kad vas vidim u transu vaših iluzija potpuno sam siguran, veći sam Srbin od svih vas, ponosni Bosanac i Hercegovac iz srca Evrope, poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...