EKSPLOZIJA PLINA RAZNIJELA ZGRADU: Scene kao iz Drugog svjetskog rata, ljudi završili pod ruševinama (VIDEO)

Među povrijeđenima ima i djece

  • Hronika

  • 08. Sep. 2021  08. Sep. 2021

  • 0

Dvije osobe poginule su pod ruševinama, a pet njih je povrijeđeno, među njima dvoje djece, nakon eksplozije plina u zgradi od devet spratova u ruskom gradu Noginsku, oko 50 kilometara istočno od Moskve.

Drugi, treći i dio četvrtog sprata zgrade se srušio, a prema izvorima iz ruske Uprave za vanredne situacije dvije osobe su poginule, muškarac i žena čiji identitet se utvrđuje, prenosi TASS.

Kako se navodi, eksplozija gasa se dogodila jutros oko 6:55 sati, pet povrijeđenih osoba je prebačeno u bolnicu, među njima dvoje djece od pet i deset godina, dvije žene od 43 godine i 44, kao i 63-godišnji muškarac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...