EDIN VRANJ O HAPŠENJU U SRBIJI: "Šokiran sam, na sceni je neko silovanje, spinu u bezbjedonosnom aparatu Srbije"

Šokiran sam, još ne mogu da vjerujem šta se dešava, rekao je Vranj

  • Vijesti

  • 12. Sep. 2021  12. Sep. 2021

  • 0

Nekadašnji načelnik Sektora kriminalističke policije u FUP-u i prvi čovjek Odjela za organizovani kriminal, Edin Vranj, uhapšen je danas na graničnom prelazu Uvac.

Vranj je uhapšen prilikom privatnog putovanja u Sandžak, zbog sumnje da je počinio ratni zločin.

On je prvobitno zadržan u policijskoj stanici u Priboju, odakle će biti prebačen za Beograd.

Kako je rekao u novoj izjavi za medije, veze sa ratnim zločinima ima kao i što ima sa Marsovcima.

"Šokiran sam, još ne mogu da vjerujem šta se dešava. Na sceni je neko silovanje, neki spin nekih centara u bezbjedonosnom aparatu Srbije koji to tako radi da je to prosto da ne povjerujete. Oni se oko mene vrte godinama, ali ja veze sa ratnim zločinima imam kao što imam sa Marsovcima. Situacija u kojoj se trenutno nalazim je vrlo ponižavajuća", rekao je Vranj, piše Avaz.

Ranije danas Vranj je potvrdio da je uhapšen prilikom pokušaja prelaska državne granice Srbijom, a kao razlog je naveo prijavu za ratni zločin iz 2018. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...