OVO SU NAVIJAČI PORUČILI OMILJENOM KLUBU: "I još stoljeće je malo da ti pokažemo koliko nam je stalo''

Navijači su na stadionu Grbavica objavili brojne poruke kojima su čestitali svom klubu rođendan.

  • Sport

  • 18. Sep. 2021  

  • 0

FK Željezničar danas je domaćin Veležu u susretu devetog kola Premijer lige BiH, ali derbi starih rivala ovaj put ne privlači pažnju toliko koliko je privlači činjenica da će FK Željezničar danas obilježiti stoti rođendan.

Navijači su na stadionu Grbavica objavili brojne poruke kojima su čestitali svom klubu rođendan.

Na sjevernoj tribini stadiona Grbavica stoji parola ''100 godina porodičnog okupljanja'' dok je istočnu ukrasila parola ''Ni države, ni vlasti sve, nisu mogli da te ugase jer stojimo prkosimo, u srcima te našim nosimo'', piše Oslobođenje.

Na južnoj gdje se okupljanju Manijaci stoji parola ''I još stoljeće je malo da ti pokažemo koliko nam je stalo''. Nema sumnje da nas očekuje fudbalski spektakl na stadionu Grbavica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...