“SB” NA GRBAVICI: Veličanstvena atmosfera na Željin 100. rođendan među navijačima, pogledajte galeriju (FOTO)

Svečano obučeni navijači Željezničara priredili su prelijep dekor na tribinama i očekuje se sjajna atmosfera u utakmici protiv Veleža koja se igra od 17 sati.

  • Sport

  • 18. Sep. 2021  18. Sep. 2021

  • 0

Navijači Željezničara na današnji meč protiv Veleža i proslavu 100. rođendana kluba došli su svečano obučeni.

Nakon kortea koji je sa Čengić Vile stigao na stadion Grbavicu, Manijaci su ušli na tribine i tu se nastavlja rođendanska proslava.

Svečano obučeni navijači Željezničara priredili su prelijep dekor na tribinama i očekuje se sjajna atmosfera u utakmici protiv Veleža koja se igra od 17 sati.

Bez obzira na festivalsku atmosferu na Grbavici, svakako se očekuje uzbudljiv duel kakve su Željezničar i Velež znali odigrati, a proslava rođendana daje dodatnu notu kako bi sve proteklo na spektakularan način.

Stadion Grbavica odlično je ispunjen i više od pola sata prije početka utakmice, a kako je još mnogo navijača na ulazima, tako je jasno da nas čeka pravi spektakl i pune tribine, prenosi Klix.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...