ODLUKOM TAKMIČARSKE KOMISIJE: Stadion “Rođeni” suspendovan, a meč Velež - Borac registrovan rezultatom…

Predsjednik FK Velež Šemsudin Hasić i ostala lica odgovorna za organizaciju utakmice biće predmet odlučivanja Disciplinske komisije NS/FS BiH.

  • Sport

  • 22. Sep. 2021  22. Sep. 2021

  • 1

Sjednica Takmičarske komisije NS/FS BiH održana je danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Na sjednici je između ostalog razmatrana jučerašnja utakmica desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Velež-FK Borac u Mostaru koja je prekinuta u 82. minuti zbog ulaska navijača u teren.

Takmičarska komisija je registrovala meč službenim rezultatom 0:3 u korist FK Borac.

Donijeta je odluka o suspneziji stadiona Rođeni u Mostaru do donošenja odluke Disciplinske komisije NS/FS BiH.

Predsjednik FK Velež Šemsudin Hasić i ostala lica odgovorna za organizaciju utakmice biće predmet odlučivanja Disciplinske komisije NS/FS BiH.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine najoštrije osuđuje napade koji su, za sada, neidentifikovana lica izvršila na službenim osobama u kojim je bio ugožen fizički integritet ljudi, te je potrebno hitno poduzimanje svih mjera kako se ovakvi incidenti više nikad ne bi ponovili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...