UŽAS NA BH. CESTAMA: U sudaru tri vozila povrijeđena jedna osoba, saobraćaj obustavljen

Tjelesne povrede kako dodaje zadobio je vozač Renault Scenica, te je vozilom hitne pomoći prevezen u mostarsku bolnicu gdje će mu biti ukazana pomoć i utvrđen stepen povreda.

  • Hronika

  • 25. Sep. 2021  

  • 0

Zbog teške nesreće koja se dogodila kod Mostara potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnoj cesti M-17 u naselju Vrapčići.

Kako je kazao dežurni iz Operativnog centra MUP-a HNK do nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila došlo je oko 20 sati i jedna osoba je povrijeđena.

"U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil marke Renault Scenic kojim je upravljao B.M. rođen 1976. godine i za dobio je neutvrđene povrede, teretno vozilo DAF kojim je upravljao Š.H. rođen 1994. godine i Mercedes kojim je upravljao B.I. rođen 1959. godine", kazao je dežurni iz MUP-a HNK.

Tjelesne povrede kako dodaje zadobio je vozač Renault Scenica, te je vozilom hitne pomoći prevezen u mostarsku bolnicu gdje će mu biti ukazana pomoć i utvrđen stepen povreda.

"Saobraćaj na ovoj dionici puta je totalno obustavljen, a policijski službenici rade uviđaj, nakon čega će biti poznato više detalja", rečeno je za Klix iz MUP-a HNK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...