ISPLIVALI NOVI DETALJI OKO PRIJETNJI DRAŠKU STANIVUKOVIĆU: Izbrisali Viber grupu i poruke da bi SAKRILI DOKAZE

Ubrzo nakon prijave policija je privela Đukića i Mihajlovića i oni su zadržani u policiji do danas, poslije čega su uz saglasnost dežurnog tužioca pušteni da se u nastavka predmeta brane sa slobode.

  • Hronika

  • 28. Sep. 2021  

  • 0

Da bi prikrili da su u nedjelju uveče vrijeđali i prijetili gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, osumnjičeni Danilo Đukić i Nikola Mihajlović su ugasili Viber grupu i izbrisali sve poruke, saznaje Srpskainfo.

Prema našim saznanjima, njih dvojica su tek drugi dan shvatili šta su uradili, pa su pokušali prikriti dokaze.

Podsjetimo, Đukić i Mihajlović su u ponedjeljak ujutru uhapšeni nakon što je Stanivuković u Policijskoj upravi Banjaluka podnio prijavu protiv nepoznatih osoba koje su mu prijetile. Tom prilikom, Đukić je poslao sliku na kojoj je go do pojasa i u ruci drži pištolj, a ispod slike je napisao „Draško ubići te“.

Ubrzo nakon prijave policija je privela Đukića i Mihajlovića i oni su zadržani u policiji do danas, poslije čega su uz saglasnost dežurnog tužioca pušteni da se u nastavka predmeta brane sa slobode.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da su brisanjem poruka i gašenjem grupe, pokušali prikriti dokaze, ali da im to nije pošlo za rukom.

– Ujutru kada su vidjeli da je objavljena informacija da su prijetili Stanivukoviću, odlučili su da pokušaju da unište dokaze. Mihajlović je bio administrator grupe i on ju je izbrisao, kao i slike koje su slali. Međutim, to im nije pomoglo, jer su inspektori već bili zadokumentovali njihove poruke – kaže naš sagovornik.

On dodaje da su oni u ponedjeljak ujutru privedeni i ispitani na sve okolnosti.

– Tokom ispitivanja, njih dvojica su priznali da su slali sporne poruke, ali su tvrdili da su gradonačelnika ubacili u grupu kako bi ostvarili konverzaciju sa njim i da im nije bila namjera da mu prijete – istako je izvor Srpskainfo.

Međutim, kako smo ranije objavili, u prepisci u ovoj grupi vidi se da su vrijeđali i prijeteli Stanivukoviću.

Danilo Đukić je sin Sergeja Đukića, inženjera zaduženog za ITS i kontrolu kvaliteta u JP „Autoputevi Republike Srpske“, a i njegovo ime se spominje u prepisci u ovoj grupi.

Sve je počelo u nedjelju u kasnim večernjim časovima kada su se Đukić i Mihajlović sa prijateljima dopisivali u svojoj grupi na Viberu, pod nazivom „UDBA neće pasti“.

Mihajlović je tada ubacio Stanivukovića u njihovu grupu i počeli su slati poruke koje se na njega odnose.

Između ostalog, Mihajlović tada piše kako Danilo ima pištolj, zatim šalje poruku u kojoj spominje Stanivukovića i Sergeja Đukića i kako neko treba ići na robiju. Tada Danilo Đukić šalje sliku sa pištoljem i prijeteću poruku.

Potom Mihajlović šalje poruku u kojoj pita gradonačelnika Banjaluke da li mu je poznato ime Sergeja Đukića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...