VUKOTA GOVEDARICA PROZVAO ODGOVORNOG: "Šeranić treba da podnese ostavku" (VIDEO)

On je danas u Trebinju rekao da ne žele nikog da prozivaju zbog smrtnih slučajeva tokom pandemije

  • Politika

  • 30. Sep. 2021  

  • 0

"Ministar zdravlja u Vladi RS treba da podnese ostavku zbog propusta u vezi s aferom kiseonik u trebinjskoj bolnici", kazao je danas član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica.

On je danas u Trebinju rekao da ne žele nikog da prozivaju zbog smrtnih slučajeva tokom pandemije u trebinjskoj bolnici, ali odgovore treba da daju oni koji su stručni u institucijama na pitanja šta se to dešavalo.

"Veoma je simptomatično kako je u bolnici Trebinje 40 pacijenata koji su bili na respiratima imalo smrtni slučaj", kazao je Govedarica i naveo da Šeranić treba da podnese ostavku zbog odnosa prema ovom narodu.

Podsjetimo da je republički inspektor ranije upozorio ministra zdravlja da se u trebinjskoj bolnici koristi štetan kiseonik, na što resorno ministarstvo nije reagovalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...