POLICIJSKE SNAGE U PRIPRAVNOSTI: Premijerka Srbije Ana Brnabić danas stiže u BiH, prvo se sastaje sa…

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić danas stiže u Bosnu i Hercegovinu.

  • Vijesti

  • 04. Okt. 2021  

  • 6

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić posjetit će danas Nevesinje, Prebilovce i Mostar, saopćila je Služba za informisanje Vlade Srbije.

Brnabić će u 9:50 u Nevesinju održati sastanak sa predsjednikom opštine Nevesinje Milenkom Avdalovićem. Zatim će u 10:30 obići zgradu Muzičke škole "Sveti Roman Melod" i Narodne biblioteke Nevesinje, a nakon toga Osnovnu školu "Risto Proroković" i vrtić "Sveta Evgenija Carica Milica", gdje su planirane izjave za medije.

U 12:15, predsjednica Vlade Srbije obići će crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen kosturnicu u Prebilovcima.

U nastavku posjete, u 15:10 sati, predsjednica Vlade Srbije i gradonačelnik Mostara Mario Kordić obići će Stari grad i Stari most u Mostaru.

Brnabić će u Mostaru posjetiti Sabornu crkvu Svete Trojice u 16 sati, a nakon toga i Prosvjetinu školu, gdje su planirane izjave za medije.

U 17 sati, kod spomenika Aleksi Šantiću, bit će održan parastos i polaganje vijenaca.

Ana Brnabić će, u 18 sati, otvoriti 102. Šantićeve večeri poezije u Vladičanskom dvoru u Mostaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...