POSLUŠAO DODIKA: Gradonačelnik Prijedora nakon skandala PODNIO OSTAVKU

"Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da me unište", rekao je Pavlović.

  • Vijesti

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 3

Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora prihvatio je prijedlog lidera SNSD Milorada Dodika da podnese ostavku.

Pavlović je ostavku podnio nakon skandala i objavljivanja neprimjerenih fotografija.

"Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da me unište", rekao je Pavlović.

Ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD Milorada Dodika – naveo je Pavlović u tekstu ostavke.

On je najavio, kako piše Srpska.info, da će pravdu dokazivati putem suda i da neće odustati od nje, te da će ustrajati u naporu da “zbaci nepravdu koja mu je ovim putem nanesena”.

"Svojim sugrađanima koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam", naveo je Pavlović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...