ŠTA ĆE JOJ NA OVO REĆI TATA MILE: Gorica Dodik žestoko kritikovala gradonačelnika Prijedora, optužila ga za...

Pavlović još uvijek nije podnio ostavku...

  • Vijesti

  • 10. Okt. 2021  

  • 1

Priča oko skandaloznih fotografija gradonačelnika Prijedora, Dalibora Pavlovića (SNSD), ne stišava se ni nakon skoro sedam dana.

Pavlović još uvijek nije podnio ostavku, iako se u međuvremenu pojavila vijest da ostavku podnio nakon što je to od njega tražio lider SNSD-a, Milorad Dodik.

Komentar na ovu aferu imala je i kćerka lidera SNSD-a, Gorica Dodik.

Za razliku od većine stranačkih kolega, makar onih iz GO SNSD Prijedor, kćerka lidera ove stranke nije pružila podršku Daliboru Pavloviću.

Istakla je kako za ovakve stvari nije kriva opozicija, niti bilo ko drugi, već isključivo pojedinac koji je dozvolio da se takvo nešto dogodi.

"Za kompromitujuće privatne snimke i slike koje 'procure' u javnost, onima koji su na vlasti nije kriva opozicija, kao sto ni opoziciji nije kriva vlast. Bilo to snimljeno sad, prije godinu dana, tri ili deset, sami ste sebi najveći neprijatelji", napisala je ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...