KAKVA GREŠKA: Italija bruji o bizarnoj sceni iz Rima, pogledajte zbog čega je igrač Lazija zaradio direktan crveni karton...

Lazio je u derbiju kola talijanskog prvenstva s 3:1 slavio protiv Intera, a bizarna situacija viđena je nakon utakmice.

  • Sport

  • 17. Okt. 2021  17. Okt. 2021

  • 0

Igrač Lazija Luiz Felipe, slaveći pobjedu, skočio je na ramena igraču Intera Joaquinu Correi. Njih dvojica su bili odlični prijatelji dok je Correa igrao u Laziju. Correa nije odmah vidio o kome se radi te je ljutito reagirao. I ostali igrači Intera su to shvatili kao Felipeovu provokaciju, pa su se pokušali obračunati s njim. Sudac je sve to primijetio i dao crveni karton Felipeu.

Nogometaš Lazija nakon toga se rasplakao na terenu pokušavajući sudiji objasniti da je prijatelj s Correom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...