TEŠKI DANI ZA ZVIJEZDU BARCELONE: Aguero nakon bolničkih pretraga saznao najgore vijesti, poruku mu je poslao i Luka Modrić...

Žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu, a naknadno je obavio sve pretrage.

  • Sport

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 0

Barcelona je na svojim internetskim stranicama objavila kako njen napadač Sergio Aguero neće igrati najmanje iduća tri mjeseca. Podsjetimo kako je Aguero zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na posljednjoj utakmici Barcelone (protiv Alavesa 1:1). Krajem prvog poluvremena Aguero se uhvatio za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom legao na travu.

Žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu, a naknadno je obavio sve pretrage.

„Sergio Aguero neće biti u timu iduća tri mjeseca. U tom razdoblju Aguero će biti u procesu rehabilitacije koja će potom pokazati tačno vrijeme njegovog povratka nogometu“, rečeno je iz Barcelone što znači da se potencijalno njegov povratak može dogoditi i kasnije.

Nakon loših vijesti Argentincu su poruke podrške poslali njegovi suigrači, ali i brojni nogometaši širom svijeta među kojima se našao i Luka Modrić.

- Drž' se, Kun. Želim ti brz oporavak, šaljem ti zagrljaj, napisao je Luka na svome Twitter profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...