DVIJE EKSPLOZIJE ODJEKNULE U ZAGREBU: Nakon detonacija, građani u šoku, potpuno izgorjeli...

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti buktinje.

  • Hronika

  • 02. Nov. 2021  02. Nov. 2021

  • 0

Pod nerazjašnjenim okolnostima u utorak oko 6 sati došlo je do požara osobnog automobila u Argentinskoj ulici u zagrebačkim Gajnicama. Vatrena stihija se, nakon što se začula eksplozija, proširila i na susjedno parkirani Golf VI, a zagrebački vatrogasci, koji su se odazvali na poziv u pomoć, požar su stavili brzo pod nadzor i ugasili ga.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti buktinje, odnosno je li u pitanju kvar na Peugeotu 206 odakle je krenula vatra ili je, pak, u pitanju ljudski faktor i samim time kazneno djelo, piše "Jutarnji list".

Stanari Argentinske ulice prestravili su se kad su začuli detonaciju. Neki od njih pomislili su da je možda "još jedan bankomat pao". Međutim, pogled kroz prozor ih je razuvjerio u suprotno jer je vatra na autu već bila u razbuktaloj fazi. Materijalna šteta nije utvrđena, ali se cijeni većom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...