ELMA ELFIĆ ZUKORLIĆ SE DIRLJIVIM FOTOGRAFIJAMA OPROSTILA OD SUPRUGA MUAMERA: “Hvala ti za…”

...18 godina života posutim cvijećem, napisala je Elma Elfić Zukorlić.

  • Regija

  • 08. Nov. 2021  08. Nov. 2021

  • 3

Supruga preminulog bivšeg muftije i kandidata za reisu-l-ulemu Islamske zajednice u Bosni i Hercegovine Muamera ZukorlićaElma Elfić Zukorlić se potresnim riječima na Instagramu oprostila od muža.

"Hvala ti za 18 godina života posutim cvijećem", napisala je Elma Elfić Zukorlić.

Podsjećamo, Elma je druga supruga Muamera Zukorlića koju je oženio prema šerijatskom zakonu 2005. godine u Sarajevu. S njim ima četvoro djece.

Elma Elfić-Zukorlić je vanredna profesorice menadžmenta i biznisa na Departmanu za ekonomske nauke i generalni menadžer Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Podsjetimo, Muameru ef. Zukorliću, iznenada je preminuo u subotu u 52. godini, a ukopan je u nedjelju u Novom Pazaru.

Dženazu je predvodio reisu-l-ulema Islamske zajednice Husein-ef. Kavazović na Trgu Gazi Isa-bega.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...