BRUKA I SRAMOTA ZA SRBIJU: Happy televizija objavila poziv građanima da uplaćuju novac na račun zločinca Ratka Mladića (VIDEO)

Objavljeno je i upustvo kako uplatiti novac, te pojašnjeno kako će isti trošiti Mladić i svi Srbi koji se nalaze u Haagu.

  • Mini market

  • 11. Nov. 2021  11. Nov. 2021

  • 3

U Srbiji je na pomolu novi skandal. Na srbijanskoj Happy televiziji jutros je objavljen poziv građanima Srbije da uplaćuju novac na zatvorski žiro račun osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Naime, u jutarnjem programu kojeg uređuje i vodi Milomir Marić, gostovao je lider Srpske desnice Miša Vacić, još jedan radikalni megafon vlasti u Srbiji.

On je komentarišući posljednja dešavanja u Beogradu u vezi s muralom presuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića kazao da takvih murala ima mnogo po glavnom gradu Srbije.

Objavljeno je i upustvo kako uplatiti novac, te pojašnjeno kako će isti trošiti Mladić i svi Srbi koji se nalaze u Haagu.

Podsjetimo, aktivisti su jučer  u Njegoševoj ulici u Beogradu uspjeli uništiti mural posvećen ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Preko murala je prolivena bijela boja, a iza uništavanja murala stoji predstavnik Socijaldemokratske partije Srbije Đorđo Žujović.

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...