"UOSTALOM, MATE, I TI SI IZ BiH, PA ZNAŠ...": Žestok okršaj na društvenim mrežama, bivši gradski vijećnik napao Rimca, ovaj mu brutalno odgovorio...

Poduzetnik rodom iz Livna našao se na udaru lokalnih političara u Hrvatskoj.

  • Mini market

  • 28. Nov. 2021  28. Nov. 2021

  • 4

Bivši splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je ostavio komentar na objavi vlasnika Bugatti Rimac automobila Mate Rimca, koji je u subotu izvijestio da su njegove strani kolege pretučeni u rasističkom napadu u Zagrebu. Na njegov komentar reagirao je i sam Rimac.

"Bravo, Mate legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (...) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive, napisao je Pauk.

image

Komentar Martina Pauka

"Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna", nastavio je.

Nedugo zatim uslijedio je i Rimčev odgovor:

"O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Grupa, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1.600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata", odgovorio je Rimac.

image

Odgovor Mate Rimca Martinu pauku

 Screenshot/facebook

"Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala", napisao mu je.

    

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...