OPĆA MAKLJAŽA NA VELIKOM DERBIJU: Nestvarne slike s terena, navijači u okršaju s policijom, igrači spašavali živu glavu…

Slike s terena izgledale su nestvarno, navijači su se u haosu tukli s policijom, a navodno ima i povrijeđenih.

  • Sport

  • 29. Nov. 2021  29. Nov. 2021

  • 0

Veliki solunski gradski derbi između PAOK-a i Arisa završio je općom tučom i nemilim scenama s terena. Naime, Aris je vodio pogotkom Daniela Mancinija iz 41. minute.

U sudačkoj nadoknadi huligani su provalili na teren, počeli paliti baklje i sukobili se sa snagama reda. Sudac je ekspresno poslao igrače u svlačionicu, ali nije odsvirao kraj sve dok se situacija nije smirila.

Tribine Toumba stadiona morale su se isprazniti, prekid je trajao gotovo sat vremena, a četvrti sudac Dimitris Diamantopoulos nije dopustio povratak nogometašima sve dok interventna policija nije osigurala maksimalnu sigurnost.

Slike s terena izgledale su nestvarno, navijači su se u haosu tukli s policijom, a navodno ima i povrijeđenih.

Susret je naknadno priveden kraju i sada se očekuje oštra reakcija disciplinske komisije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...