EPILOG PALJEVINE U HERCEGOVINI: Zeničanin uhapšen u Mostaru zbog podmetanja požara na vozilu, policija otkrila detalje...

Pripadnici Vatrogasne jedinice Mostar stavili su požar na vozilu pod kontrolu, a o svemu su upoznati krim. policija i mjerodavni tužitelj.

  • Hronika

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 0

Obavljajući redovne zadaće patrola policije Policijske stanice Mostar Centar je u srijedu, 8. decembra, oko 23.30 sati u naselju Bišće polje primijetila osobu koja se trčećim korakom udaljava od parkiranog kombija, a iz vozila se širio plamen.

Patrola je zaustavila navedenu osobu koja je pri tom od sebe odbacila upaljač, te je utvrđeno da se radi o D. M. (1970) iz Zenice koji je lišen slobode, saopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Mostar stavili su požar na vozilu pod kontrolu, a o svemu su upoznati krim. policija i mjerodavni tužitelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...