TRAGEDIJA U SARAJEVU: Preminuo dječak kojeg je sinoć udario kamion

Dječak je sinoć prevezen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, nakon teških povreda koje je zadobio u nesreći, ali nažalost nije preživio.

  • Hronika

  • 10. Dec. 2021  10. Dec. 2021

  • 0

Preminuo je dječak kojeg je sinoć u blizini škole Aleksa Šantić u sarajevskom naselju Nedžarići udario kamion, potvrđeno je za N1 iz MUP-a KS.

Dječak je sinoć prevezen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, nakon teških povreda koje je zadobio u nesreći, ali nažalost nije preživio.

Kako su sinoć javili reporteri N1, nesreća se dogodila u uskoj i mračnoj ulici kojom djeca često prolaze na putu do škole.

Očevici nesreće potvrdili su da se u mračnoj i skučenoj ulici saobraćajni znak ŠKOLA slabo vidi i da su djeca često u opasnosti.

Kako saznaje N1, roditelji iz škole će u 18 sati organizovati mirno okupljanje na mjestu gdje je dječaka udario kombi. Također, tražit će kontrolu policije na tom području za vrijeme trajanja nastave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...