ŠTA SE DEŠAVALO U STRASBOURGU: Nepoznata osoba upala u sobu Krivokapića?

Boravak Krivokapića u Francuskoj, međutim, obilježio je incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

  • Regija

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 0

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posjete Savjetu Evrope, ali tu je posjetu, kako je objavio portal Nova.rs, obilježio incident. Kako se navodi, bila je to sasvim uobičajena posjeta jednog predstavnika države, koja nije imala pretjerani odjek u crnogorskoj i regionalnoj javnosti. Boravak Krivokapića u Francuskoj, međutim, obilježio je incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

Kako je rečeno ovom portalu iz diplomatskih izvora, u hotelsku sobu crnogorskog premijera upalo je nepoznato lice u trenutku kad se u njoj zatekao lično Krivokapić. Nepoznati muškarac zatečen je u sobi premijera u periodu kad je on sa delegacijom trebalo da bude van hotela, ali se, nakon što je promijenio plan, u vremenu predviđenom za ručak, vratio u svoju hotelsku sobu.

Tim povodom, Nova.rs se obratila kabinetu premijera Crne Gore, odakle je potvrđeno da se incident zaista dogodio, ali nisu željeli dodatno da komentarišu čitav slučaj, već su uputili na Agenciju za nacionalnu bezbjednost i Upravu policije Crne Gore.

Sagovornici tog portala iz diplomatskih krugova kažu da još ne postoji adekvatno objašnjenje zašto se slučaj zataškava i zbog čega do sada nisu objavljeni detalji, piše Pobjeda.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...