MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Na Kosovu uhapšeni osumnjičeni za napad na autobus u kojem su ubijena dva učenika i vozač

Tužilaštvo u Peći će održati konferenciju za medije na kojoj će dati više detalja.

  • Hronika

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 0

Tri osobe uhapšene su večeras na Kosovu zbog sumnje da su učestvovale u napadu na autobus pun učenika u Glođanima, kada su ubijeni dvoje učenika i vozač autobusa.

Kosovski mediji se pozivaju na svoje izvore, dodajući da će Tužilaštvo u Peći održati konferenciju za medije na kojoj će dati više detalja.

Mediji tvrde da je od uhapšenih već oduzeto oružje iz kojeg je pucano, da su svi uhapšeni iz Glođana i da je navodno u pitanju osveta za samoubistvo djevojke iz ovog mjesta ranije ove godine.

Podsjećamo, 26. novembra nepoznati napadač kod Glođana otvorio je vatru iz automatske puške na autobus koji je prevozio učenike poslije nastave iz Đakoviće ka Dečanu. Smrtno su stradali 17-godišnji i 18-godišnji učenik i učenica, kao i vozač autobusa.

Do sada nije bilo nikakvih pomaka u vezi sa istragom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...