„ČAST I PONOS“: Mural posvećen ratnom zločincu Slobodanu Praljku ponovno osvanuo u Zagrebu, Vukušić se oglasio sramotnom porukom…

Naime, prije nepuna dva mjeseca, mural je uklonjen s trafostanice spomenutog naselja.

  • Regija

  • 12. Dec. 2021  

  • 3

U novozagrebačkom naselju Lanište ponovno je osvanuo mural s likom osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka, koji se nakon presude u Haagu ubio ispijanjem otrova.

Naime, prije nepuna dva mjeseca, mural je uklonjen s trafostanice spomenutog naselja.

image  Foto: Cropix

Problematičnu situaciju oko povratka murala je na svom Facebook profilu komentirao Herman Vukušić.

- Povratak murala tražilo je i dvadesetak zagrebačkih veteranskih udruga koje su se okupile prije par tjedana upravo na temu skandaloznog odnosa novih gradskih vlasti prema hrvatskim braniteljima i siguran sam, odluče li Tomašević i njegova svita ponovo ići na uklanjanje murala, da će im se branitelji žestoko suprotstaviti - stoji u objavi.


  image

Screenshot Facebook/herman Vukušić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...