HAOS NA GLAVNOJ GRADSKOJ SAOBRAĆAJNICI U SARAJEVU: Sudarilo se više vozila, ima povrijeđenih

Kako je došlo do sudara trebalo bi biti poznato nakon uviđaja. 

  • Hronika

  • 14. Dec. 2021  14. Dec. 2021

  • 0

Na glavnoj gradskoj saobraćajnici u sarajevskom naselju Pofalići dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je, kako nam javljaju čitatelji, učestvovalo više vozila. Nesreća se desila na dijelu ceste koji vodi od grada prema prema Ilidži.  

Iz MUP-a KS nam je potvrđeno da se nesreća se desila u 10.25 sati na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Ćemerlića.

"U nezgodi su učestvovala četiri vozila. Jedan vozač je kolima Hitne pomoći prevezen na KUM", kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a KS, dodajući da zasad stepen povreda nije poznat. 

Kako je došlo do sudara trebalo bi biti poznato nakon uviđaja. 

Zbog nesreće i uviđaja, kako nam javljaju čitatelji, saobraćaj se ulicom Zmaja od Bosne na Pofalićima odvija usporeno, piše Oslobođenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...