UHVAĆENI U AKCIJI: Eksplicitne fotografije Maura Icardija i Wande Nare podigle veliku prašinu na društvenim mrežama...

Jedna takva fotka zgrozila je talijanskog sportskog novinara i voditelja.

  • Show

  • 26. Dec. 2021  

  • 0

Cijelu jesen trajala je sapunica o ljubavnom životu Maura Icardija i Wande Nare. Napadač PSG-a i njegova supruga ponovno žive u miru i slozi te neprestano objavljuju fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti.

Jedna takva fotka zgrozila je talijanskog sportskog novinara i voditelja Fabija Ravezzanija, koji je na Twitteru napisao da je ona dokaz da je Argentinac izgubio svaku nogometnu ambiciju.


  

"Žao mi je, ali fotografija na kojoj Icardi gotovo guta Wandu dok su oboje polugoli još jedanput pokazuje da je mladić potpuno nezainteresiran da se dokazuje kao nogometaš. Posebno nakon sramotne sapunice o rastavi", napisao je.

  Z

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...