"HRABROST, MUDROST I PATRIOTIZAM....": Bivši predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija komentirao mogućnost rata u Bosni i Hercegovini...

Lagumdžija je komentarišući aktuelnu situaciju u našoj zemlji rekao da će u BiH biti rata, ali onoga za mir.

  • Mini market

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 1

Zlatko Lagumdžija, bivši lider Socijaldemokratske partije (SDP) i nekadašnji ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, se oglasio na Twitteru.

Lagumdžija je, komentarišući aktuelnu situaciju u našoj zemlji, rekao da će u BiH biti rata, ali onoga za mir.

"Hrabrost, mudrost i patriotizam u ovakvim vremenima je boriti se za mirno očuvanje i izgradnju države i društva zajedničkih vrijednosti. U 2022. bit će rata u BiH. Ali onoga za mir. To će biti prvi rat koji će ova država dobiti!?", naveo je Lagumdžija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...