DRAMA LEGENDARNOG TALIJANA: Supruga potvrdila hospitalizaciju, jedna stvar zabrinjava

Legendarni 39 – godišnji igrač koji nikada nije ispunio očekivanja struke i vlastitog talenta.

  • Sport

  • 05. Jan. 2022  05. Jan. 2022

  • 0

Kako se saznaje iz Italije, jedna od legendi Rome, Sampdorije, Barija, Intera, Milana, Verone i Real Madrida Antonio Cassano danas je hospitaliziran zbog problema uzrokovanim zarazom korona virusom.

Vijest na društvenim mrežama objavila Cassanova supruga Carolina Marcialis, a sam Cassano je kraj prošle i početak ove godine proveo u kućnoj izolaciji, ali mu se stanje naglo pogoršalo, te je prebačen je u bolnicu.

Legendarni 39 – godišnji igrač koji nikada nije ispunio očekivanja struke i vlastitog talenta često je bio na udaru zbog svog načina života i pristupa profesionalnom nogometu.

Jednako tako saznaje se kako Cassano nije bio vakcinisan, a porodica, prijatelji i fanovi upućuju riječi podrške.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...