IZ DOMA POZNATOG PARA: Pogledajte kako Amra i Edin Džeko provode dane izolacije (FOTO)

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki na društvenim mrežama često dijeli svoju svakodnevicu s pratiteljima, a u objavama pokazuje atmosferu iz svog doma, ali i mnoge druge detalje iz svog života.

  • Show

  • 08. Jan. 2022  08. Jan. 2022

  • 2

Poznati bosanskohercegovački par Amra i Edin Džeko posljednjih desetak dana proveli su u karantinu, zbog toga što je naš reprezentativac bio pozitivan na koronavirus. Vrijeme izolacije posvetili su igri sa svojim mališanima.

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki na društvenim mrežama često dijeli svoju svakodnevicu s pratiteljima, a u objavama pokazuje atmosferu iz svog doma, ali i mnoge druge detalje iz svog života. Tako nisu izostali storyji tokom vremena provedenog u izolaciji.

(Foto: Screenshot)(Foto: Screenshot)

Popularni bh. par iskoristio je karantin te vrijeme posvetio djeci, a vidljivo je da su i neizmjerno uživali. Kreativna i edukativna igra je pravi izbor kojem se priklonuo i poznati par, a ovaj put Una i Dani uz pomoć Edina crtali su na odjeći.

Amra je sa svojim fanovima podijelila dječić atmosfere, a potom se i pohvalila kreativnošću svoje kćerke Une.

(Foto: Screenshot)(Foto: Screenshot)

Podsjećamo, posljednjeg dana 2021. godine Džeko je napustio trening Intera u kampu u Appiano Gentileu, zbog prehlade nakon čega je obavio test na koronavirus kako bi se ustanovilo da li je pozitivan ili se radi o običnoj prehladi. Nažalost, test na koronavirus bio je pozitivan pa su Edin i njegova porodica posljednjih desetak dana proveli u karantinu.

Džeko je jučer podvrgnut novom covid testiranju, nakon čega je ustanovljeno da je zaraza iza njega. To su svakako lijepe vijesti za trenera Simonea Inzaghija jer ekipi predstoji veoma gust raspored u narednom periodu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...