KLUB SA KOŠEVA NAŠAO NOVOG TRENERA: FK Sarajevo će sa klupe predvoditi makedonski stručnjak...

Četrdesetdvogodišnji Vasoski do sada je vodio ekipu Akademije Pandev.

  • Sport

  • 08. Jan. 2022  08. Jan. 2022

  • 0

Fudbalski klub Sarajevio dobio je novog trenera.

Prema pisanju sportskih portala, ekipu s Koševa u nastavku sezone vodit će makedonski stručnjak Aleksandar Vasoski.  Na klupi Sarajeva naslijedit će hrvatskog trenera Gorana Sablića.

Četrdesetdvogodišnji Vasoski do sada je vodio ekipu Akademije Pandev, koja se danas i zvanično, preko Facebook naloga, oprostila od trenera i poželjela mu uspjeh na novom radnom mjestu.

"Akademija Pandev i trener Aleksandar Vasoski sporazumno su se rastali. Ispoštovat ćemo želju Vasoskog i poželjeti mu puno uspjeha u novom trenerskom izazovu u FK Sarajevo. Šefe, hvala na suradnji", navodi se u poruci.

Fudbalski klub Sarajevo još nije zvanično objavio imenovanje novog trenera.

Početak priprema koševskog premijerligaša zakazan je za 10. januar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...