LUDNICA U ITALIJI: Sjajni Džeko s Interom osvojio prvi naslov, pogledajte kako je Juventus pao u posljednjoj minuti drugog produžetka finala Superkupa

Kada se već činilo kako će pitanje pobjednika razriješiti jedanaesterci, Sanchez je golom u 120. minuti donio Interu pobjedu i šesti trofej pobjednika Superkupa.

  • Sport

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 0

Nogometaši Intera pobjednici su italijanskog Superkupa nakon što pobijedili Juventus sa 2:1, a pogodak odluke zabio je Alexis Sanchez u posljednjim trenucima produžetka.

Kada se već činilo kako će pitanje pobjednika razriješiti jedanaesterci, Sanchez je golom u 120. minuti donio Interu pobjedu i šesti trofej pobjednika Superkupa.

Alex Sandro je ubačenu loptu u kazneni prostor neoprezno štopao prsima, Matteo Darmian je 'ukrao' loptu, a u nastavku akcije Sanchez je zabio za pobjedu prvaka u okršaju protiv pobjednika Kupa.

Kapiten "Zmajeva" Edin Džeko izborio je jedanaesterac koji je uspješno realizirao Lautaro Martinez, a najbolji bh. nogometaš odigrao je 75. minuta za pobjedničku ekipu i s Interom osvojio prvi naslov u Italiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...