„ZAŠTO JE OVA VODITELJKA TOLIKO BEZOBRAZNA…“: Hrvatska voditeljica Daniela Trbović postala hit u Srbiji zbog jednog snimka…

Youtuber je objavio video o kvizu 'Najslabija karika' i nije se mogao suzdržati da ne komentira izjave voditeljice Danijele kazavši kako je iznenađen tretmanom koji su takmičari kviza imali od voditeljice.

  • Show

  • 13. Jan. 2022  13. Jan. 2022

  • 1

HRT-ov kviz 'Najslabija karika' bio je od početka izvor zabave ne samo zbog zanimljivih pitanja i kandidata nego i zbog smiješnih uvreda i izjava voditeljice Daniele Trbović (58) koje je komentirao poznati srbijanski youtuber Mario Vrećo.

Youtuber je objavio video o kvizu 'Najslabija karika' i nije se mogao suzdržati da ne komentira izjave voditeljice Danijele kazavši kako je iznenađen tretmanom koji su takmičari kviza imali od voditeljice. Rekao je da je uvjeren da je Danijela u privatnom životu domina koja maltretira muškarce i nije skrivao iznenađenje kada je voditeljica često vrijeđala takmičare pa čak i na osnovu fizičkog izgleda.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...